Badkläder ser många som en säsongsvara, men är det verkligen det?

Badkläder används helt klart mest på sommaren här i Sverige, alla vill ta chansen att hoppa i vattnet och kläder som är specifikt tillverkade för detta ändamål är oftast att rekommendera. Men många leverantörer släpper faktiskt nya badnyheter mitt i vintern. En butik som har tagit in några nyheter är: https://www.beachwear.se/

Anledningarna till att badkläder går att köpa året runt är ganska självklara om man tänker efter. Jorden är rund, detta betyder att  hela jordklotet inte har sommar samtidigt, dessutom finns det ställen som i stort sett alltid har det så varmt att man kan räkna det som sommar. Sen finns det även de som gillar simhallen. Simning är superbra motion, det är en skonsam träningsform och för många en utmärkt avslappningsmetod. I simhallen måste du ha badkläder – detta på grund av att man av hygieniska skäl inte får hoppa i med t-shirt och trosor. 

Sen finns det dessutom tävlingar som kräver en snygg bikini, dessa hålls även på höst/vinter. 

Sist men inte minst använder man badkläder när man är på spa. Det passar utmärkt att glida ner i en varm pool och bara slappa när det är kallt och eländigt ute. Så sätt på dig din snyggaste bikini och leta upp ett bra spa i din närhet – sedan kan du drömma dig bort till sommarvärmen – när utbudet av badkläder exploderar på allvar.

Badkläder på vintern
Märkt på: