Den gyllene regeln kräver att vi alltid fokuserar på vår egen hälsa. Vissa av oss kan säga att vår hälsa är bra. Men när vi talar om vad som är bra för oss menar vi vad som är bra för vår hälsa och det är fokuserat på vår egen. Därför kan vi inte säga att vår hälsa är okej. Vi kan inte bara säga att vi bryr oss om vår hälsa och att vi bryr oss om oss själva. Du kan inte säga att din hälsa är bra om du inte är uppmärksam på det och du fokuserar på andra saker. Du måste vara mycket tydlig i detta. Du måste vara medveten om din hälsa, inte bry sig för mycket eller för lite.

Om du verkligen bryr dig om din hälsa, då kan du vara uppmärksam på det. Det är inte nödvändigt att du behöver känna att du är sjuk och sedan börja oroa dig för det. Du måste vara försiktig så att du inte oroa dig för din hälsa för mycket och att du slutar oroa dig för din hälsa. Du måste vara uppmärksam på din hälsa och behålla den. Du kan inte tänka på din hälsa utan bara fokusera på det. Det är inte hälsosamt att tro att du är sjuk, du måste tro på dig själv att du är frisk. Som ordspråket säger, hälsa är pengar. Du kan inte gå runt och tro att du kommer att dö. Du måste behålla din hälsa och det innebär att uppmärksamma det.

Frisk kropp och sinne

Att uppmärksamma din egen hälsa är inte dyrt. Du måste inse att det inte är en dröm och att din hälsa inte kommer att dö eftersom du inte kan sluta uppmärksamma det. Fokusera på din fysiska hälsa och inte koncentrera sig på det i ditt sinne. Du måste prioritera det och sedan ge det större betydelse. Du kan inte göra det här av en slump. Om du vill vara frisk, är det viktigt att du är fysiskt frisk. Du kan inte vara i det skede där du tror att din hälsa är okej. Du kan inte tänka att din hälsa är okej utan att uppmärksamma det. När du uppmärksamma din fysiska hälsa, kommer du att kunna ha en stark kropp. Du kommer att ha ett starkt sinne och du kommer att ha ett friskt hjärta. Om du får fysisk hälsa, kommer du också att ha psykisk hälsa och du kommer att kunna leva ett lyckligt liv.

Om du tror att din hälsa är okej, kanske du tror att du kommer att leva ett längre liv. Detta kommer att innebära att du har en långsammare puls och att du har en långsammare ämnesomsättning. Dessa faktorer är dåliga för vår hälsa. Du bör vara uppmärksam på din fysiska hälsa och sedan uppmärksamma det mycket. Du kan inte tänka på din hälsa som den är. Det är upp till dig att fokusera på din egen hälsa.

Inspiration om hälsa finns på denna sida hälsomagasinet.se.

Fokusera på din egen hälsa