Arbitragebetting – är det verkligen en gratislunch?

Har du någonsin kommit förbi olika investeringsmöjligheter annat än betting så är det säkert att du har stött på ordet arbitrage. Ett arbitrage, oavsett om det är inom betting eller på aktiemarknaden, är en mellanskillnad. Inom betting innebär det kort och gott att du satsar två odds mot varandra och tjänar en mellansumma. Detta kan göras genom att de olika spelbolagen ger ut olika odds och då kan på så sätt tjäna en mellanskillnad. Eftersom detta betraktas som ett slags kryphål inom betting så är det inte många spelbolag som godkänner det, dock finns det ett antal där ute.

Är det verkligen riskfritt?

Den generella opinionen säger att detta är riskfritt, men så är inte fallet. Arbitragebetting kanske ger dig ett riskfritt bet genom att du sätter oddsen mot varandra, men detta är inte enda risken som bör betraktas. Man bör ha i bakhuvudet att detta strider mot vissa spelbolags policy och att de kan frysa eller begränsa ditt konto om dom anser att du sysslar med arbitragebetting. Så själva bettingrisken är rätt låg men tredjepartsrisken (spelbolagen) är en stor sådan.

Så då kanske du undrar varför det är värt att syssla med arbitragebetting? För dig som är ny inom betting och vill lära dig dynamiken i marknaden, det vill säga hur odds sätts, så är arbitrage betting ett grymt tillvägagångssätt. Med hjälp av olika verktyg och externa källor, till exempel denna hemsidan så kan man lära sig mycket! Denna kunskap kommer sedan vara väldigt bra att ha med sig om man ska bli lönsam på bettig långsiktigt.

Arbitragebetting – är det verkligen en gratislunch?
Märkt på: