Vad handlar bolånekrisen om? Avskärmningskrisen skapar negativa effekter på fastighetsmarknaden.

Bolånebranschen höll inte jämna steg med den svaga ekonomin. Många individer hade inga pengar till hands och kunde inte hantera de dyra kostnaderna i samband med bostadsägande. Många husägare tog lån på sina hem med sina kreditkort samt en dålig kredit historia. När den ekonomiska återhämtningen kom, såg långivare att det fanns några stora problem med sin verksamhet. Vissa långivare slutade utvidga lån till kämpande husägare, och andra började ta ut stora över avgifter för inteckningar som de aldrig borde ha tagit ut i första hand.

Personlig konkurs

Villaägare var tvungna att välja mellan att betala av lånen eller förlora sina hem. Det uppskattas att cirka två miljoner bostäder har avskärmats på, och många av dessa bostäder förlorar sina ägare. Utmätningarna har fortsatt att öka i antal trots den ekonomiska återhämtningen. Nu verkar det som om bolånekrisen driver familjer i konkurs, vilket kommer att ha en långtgående inverkan på ekonomin. Även om det inte är en säker investering, har den en hög ränta. För att komma ut från under inteckning betalningar, en husägare har att sälja sitt hus. Många familjer har tvingats till avskärmning eftersom de inte kan hålla jämna steg med betalningarna i sitt hem. Som ett resultat har värdet på deras hem sjunkit i värde, och köparen kan inte hitta en köpare för det till löpande priser.Andelen nödlidande hem är högre än någonsin tidigare på grund av lågkonjunkturen, som påverkade allas kreditupplysning, och människor med dåliga kreditupplysningar har drabbats hårdast. Personer med en dålig kredit rapport kan inte köpa ett hem med konventionella långivare.

De flesta långivare är fortfarande villiga att ge en person med ett bra lån en chans att köpa ett hem. De vet att ekonomin har förändrats och många människor med kreditproblem försöker göra det som en husägare. Det finns dock många restriktioner för nya inteckningar som hindrar många människor från att köpa sitt drömhus. Det är mycket viktigt att en person som ansöker om en inteckning att ta sig tid att studera den nuvarande boräntan och den ränta när de planerar att köpa hem. Det finns många dolda kostnader i ett hem.

Det är viktigt att en person bekanta sig med kostnaden för sitt hem, innan de köper den. Ett hus utan handpenning kan kosta tusentals dollar mer än ett hus med handpenning, och det kommer att hållas längre än en fastighet utan handpenning. När en person köper ett hem de kommer att ansvara för alla fastighetsskatter och försäkringar. Om de standard på dessa betalningar, kommer de att fastna betala dessa pengar. Andra oväntade kostnader inkluderar inteckning, fastighetsskatt, bilförsäkring och egendomsskador.

Genom att köpa ett hem, människor tar på ekonomiska bördor, både fysiska och känslomässiga. Många människor försöker arbeta sig ur den finansiella röran som skapats av inteckning krisen. Även om denna situation inte existerar i alla fall, har det skapat en möjlighet för många familjer.

Detta är en bra sida naringsfastighet.se om fastigheter.

Bolånekris vid lågkonjunktur